Tempur Hybrid matrassen, Tempur Hybrid Supreme, Tempur Hybrid Elite
 

Tempur Hybrid Supreme Tempur Hybrid Elite

Nieuw TEMPUR Hybrid matrascollectie. Door geavanceerd TEMPUR materiaal te combineren met micro pocketveren past de nieuwe TEMPUR Hybrid matras zich niet alleen perfect aan de countouren van uw lichaam aan, maar reageert ook nog eens op bewegingen, waardoor u geniet van van superieur comfort en de beste ondersteuning.

De TEMPUR Hybird matrascollectie bestaat uit 2 matrassen:

- TEMPUR Hybrid matras Supreme 21 cm

- TEMPUR Hybrid matras Elite 25 cm

Voordelen van de Tempur Hybrid matrassen

  • De matras bevat individueel verpakte Micro Pocketveren die gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. De pocketveren reageren op uw bewegingen, waardoor u een optimale ondersteuning ervaart.
  • De matras bevat een laag drukverlagend TEMPUR materiaal dat perfect naar de contouren van uw lichaam vormt.
  • De combinatie van de micro pocketveren en het drukverlagende TEMPUR materiaal biedt u een ongekend comfort en ondersteuning
  • De ondersteunende laag van TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat u geen last heeft van de bewegingen van uw partner naast u.
  • 10 jaar volledige garantie op de matras
  • De hoes van de matras is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60 °C

Het verschil tussen de Tempur Hybrid Supreme en Tempur Hybrid Elite matras

De Hybrid Supreme matras heeft een 3 cm hoge comfortlaag en een 5 cm hoge High Mobillity ondersteuningslaag die beiden gemaakt zijn van het unieke TEMPUR materiaal. In de Tempur Hybrid Elite matras zijn die lagen net wat hoger. De comfortlaag is 4 cm hoog en de ondersteuningslaag is hier 8 cm hoog. Hierdoor ervaart u de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal in de Hybrid Elite matras beter.  

Afritsbare hoes

De bovenzijde van de matras bevat een afritsbare hoes die heel eenvoudig te verwijderen is.  Daarna kan deze in zijn geheel in de wasmachine en is wasbaar op 60 °C. Het is nu heel eenvoudig om uw hoes te reinigen.

90 dagen omruilgarantie

Heeft u na een aantal weken toch het gevoel dat uw lichaam behoefte heeft aan een steviger of zachter matras, dan kunt u de matras heel eenvoudig omruilen voor een ander matras uit het TEMPUR assortiment