Tempur Breeze
 

Tempur Breeze matrascollectie

NIEUW: Tempur Breeze matras

Een koele manier van slapen

De nieuwste TEMPUR matrassen de Breeze collectie biedt u een koele manier van slapen. Met de komst van de Breeze biedt TEMPUR u het comfort en ondersteuning die uw lichaam nodig heeft. Deze eigenschappen gaan hand in hand met de TEMPUR filosofie drukverlaging en kwaliteit.

TEMPUR Breeze matrassen bevatten nieuw gedeponeerd TEMPUR Climate Material™ en een unieke hoes die gemaakt is om overmatig vocht op te nemen en af te voeren. Door relatieve vochtigheid te verminderen en de luchtstroom te bevorderen optimaliseert Breeze het microklimaat zodat u koeler kunt slapen. Een TEMPUR Breeze matras is verkrijgbaar in Original, Sensation en Cloud collecties in de hoogtes 22 cm en 27 cm, zodat u het perfecte matras kunt vinden voor uw comfort.


Hoe het werkt

De kern van TEMPUR Breeze matrassen bevat TEMPUR Climate Material oftewel TCM. In combinatie met een 3D-hoes helpt dit bij het beheren van het microklimaat om u heen wanneer u slaapt. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Een laag TCM met dikke wanden van open cellen zorgen vervolgens voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler kunt slapen.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek de koele manier van slapen bij de grootste TEMPUR dealer van regio Rotterdam. Wij hebben alle TEMPUR Breeze matrassen.