Tempur Cloud matrassen

TEMPUR Cloud matrassen

Ondersteunend en zacht. De TEMPUR Cloud collectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. TEMPUR Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van TEMPUR Extra Soft materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke TEMPUR materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam.

De juiste keuze

De TEMPUR Cloud matrassen collectie is voor degene die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De top comfortlaag van de Cloud matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld TEMPUR ES (Extra Soft) materiaal voor een gevoel van volledige ontspanning. Dit werkt in perfecte harmonie met de TEMPUR ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR... met een zachter gevoel. De matrassen de zachtheid neemt toe naarmate de TEMPUR Cloud matras hoger wordt

 

  • Unieke TEMPUR Drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop
  • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap
  • Comfortlaag van extra soft TEMPUR materiaal voor een nog zachter gevoel
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en wasbaar op 60°C (de hoezen van de TEMPUR Cloud Deluxe matrassen zijn niet wasbaar)
  • De hoes is antibacterieel en hypoallergeen

In onze showroom kunt u alle TEMPUR Cloud matrassen uitproberen.