Carpe Diem logo

Het verhaal van Carpe Diem bedden

Soms komt inspiratie uit een onverwachte hoek - zoals een bloembed van heide op een ruig Zweeds eiland. Maar hier ontstond daadwerkelijk het idee voor Carpe Diem Beds of Sweden.

Het verhaal van Carpe Diem is begonnen toen een jongeman genaamd Börje Thuleskär, besloot chiropractor te worden. Hoe meer hij leerde over fysiologie en de menselijke anatomie, hoe meer hij begon in te zien hoe belangrijk een goede nachtrust is voor zowel lichaam als geest. Hij besloot toen dat hij een aanzienlijke investering moest doen in een nieuw bed, dat van hoge kwaliteit moest zijn. 

En zo geschiedde. Maar die eerste opwinding veranderde al snel in teleurstelling toen het bed niet aan zijn verwachtingen voldeed. Op een warme en vredige zomerdag een tijd later nam Börje de boot naar Stora Kornö, een eiland in de archipel voor de kust van Lysekil. Hij was geboeid door de idyllische omgeving - de lichten, de kleuren en het contrast van de licht glooiende heuvels van steen die scherp in de glazen zee sneden. 

Hij meerde zijn boot aan de kust aan. De zee glinsterde en de zon scheen terwijl hij voet aan wal van het eiland zette. Hij wandelde blootsvoets over de rotsen en ging op een bed van hei in de buurt liggen. Hij hoorde geen andere mensen, hij was alleen met de natuur. De hei waarop hij lag, vormde zich naar zijn lichaam. 

Op dat moment kreeg Börje een idee, en ontwaakte zijn ondernemingsgeest. Aan de hand van deze ervaring, en de indrukken van de overweldigende schoonheid van het landschap zelf, wilde hij een bed ontwikkelen dat zo comfortabel was, dat mensen daadwerkelijk het verschil zouden voelen tussen slapen en slapen.

Wil je een Carpe Diem kopen? Van harte welkom in onze Carpe Diem studio. Wij zijn exclusief Carpe Diem dealer voor regio Rotterdam. 

Boxspring Carpe Diem Harmano

Onze Carpe Diem collectie

Voor de regio Rotterdam is Alexander Slapen Barendrecht exclusief dealer van Carpe Diem bedden. Onze Carpe Diem boxspringcollectie is met aandacht en zorg samengesteld. Wij hebben de volgende modellen staan: 

De boxspring Carpe Diem Kornö is het basismodel van de continentale bedden. Het comfort van de Kornö is te danken aan de gescheiden veersystemen in de dubbele matrassen: de basis van echt slaapcomfort. Het bed Kornö is voorzien van een gepatenteerd drukontlastend bodemsegement, waardoor de druk van de pocketveren in het bed zakt in plaats van dat deze tegen jouw lichaam aan drukt. 

De boxspring Carpe Diem Härmanö is een comfortabel continentaal bed met gescheiden veersystemen. Dankzij het unieke gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds heeft men overdag meer energie door maximaal slaapcomfort en drukontlasting tijdens de nacht. Dit veersysteem zorgt samen met het drukontlastend bodemsegment voor maximaal slaapcomfort. De luxe Talalay latex topmatras maakt het slaapcomfort helemaal af.

De boxspring Carpe Diem Sandö is het meest populaire continentale bed van Carpe Diem. Het comfort van de Sandö wordt bereikt door drie unieke samenwerkende veersystemen die de slaap- en levenskwaliteit naar een hoger niveau tillen. De Sandö is voorzien van het gepatenteerde Countour System van Carpe Diem Beds dat nog meer rekening houdt met de lijnen en de uitstekende delen van het lichaam: schouders, heupen en zitvlak. In combinatie met veerdiepte geeft de Carpe Diem Sandö een gevoel van gewichtloosheid die jezelf moet ervaren. De Sandö biedt een fantastich ligcomfort en bovendien een zeer fraai vormgegeven meubel.

De boxspring Carpe Diem Saltö is een verstelbaar bed waarbij alle beproefde technieken bijeengebracht zijn die Carpe Diem bedden zo comfortabel maken. Het bed is in te stellen naar wens, of je nu wilt zitten of liggen. Hoe vaak je ook verandert van positie het bed volgt altijd jouw bewegingen. Het gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds zorgt in combinatie met de dubbele matrassen voor de best denkbare steun en drukontlasting van jouw lichaam. De Carpe Diem Saltö is één van de meest veilig verstelbare bedden die je kunt kopen, met fantastisch comfort. In de Saltö kun je rustig ontspannen en genieten.

Klik hier om direct verder te kijken.

803