Pullman boxsprings en matrassen

Het begin van Pullman

George Mortimer Pullman geboren in Brocton New York had in 1858 het idee om treinstellen te bouwen met een ongekend comfort. Dit idee zetten hij letterlijk op de rails met als doel het reizen per trein in de VS zo comfortabel mogelijk te maken. In 1865 toont George zijn Pullman Sleeper aan de wereld. Deze luxe slaapcoupé is gemaakt van de meest luxe materialen met oog voor detail. De grote vooruitgang zat hem in het feit dat passagiers voortaan niet heen en weer geschud werden maar zijdezachte vering ervoeren. Na dit succes gaat het hard voor Pullman. Verschillende Gran hotels en cruiseschepen meldden zich voor ultiem slaapcomfort en werden voorzien van Pullman bedden & matrassen.

In 1937 doet Pullman haar intrede op Nederlandse slaapmarkt. Om aan voorwaarden te voldoen werd de unieke kennis uit Amerika overgedragen op Nederlandse vakmensen en werden moderne productietechnieken meester gemaakt. Veel van deze technieken vormen vandaag de dag de basis van de Pullman bedden. De kwaliteitsstandaard is zo hoog dat u op een Pullman boxspring 25 jaar garantie krijgt op frame- en veerbreuk krijgt. In 2012 vierden we 75 jaar Pullman in Nederland. Een jaar later verhuisde de productie van Pullman boxsprings, matrassen en comforttoppers van Zwijndrecht naar Vroomshoop. Waar ruim 130 medewerkers iedere dag grotendeels met de hand de Pullman collectie vervaardigen. Nog steeds werkt Pullman aan het ultieme slaapcomfort en door unieke veersystemen in de matrassen toe te passen onderscheidt Pullman zich nog steeds dag in dag uit. 

Pullman Brantford_Overvier_scheef_LR.jpg

Pullman collectie

Onze Pullman boxspring en matrassen collectie is als volgt opgebouwd:

Pullman Silverline matrassen

Pullman Silverline Premier matras. Dit matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones, afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Daardoor voelt het matras wat steviger aan als u gaat liggen. Deze matras scoort in de test van de Consumentenbond op alle aspecten mooie cijfers. Van ondersteuning in de zij- of rugligging tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning door de jaren heen. Een degelijke winnaar!

Een Pullman Silverline Excellence matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones. Het matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Silverline Excellence de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden gewaardeerd.

De Pullman Silverline Allure matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met Comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Alle Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. De Allure is ook leverbaar als Colour matras met optioneel een luxe accentbies. Verkrijgbaar in Standard en Firm. Alle Silverline matrassen hebben handvatten en zijn daarom makkelijk te keren.

De Silverline Master matrassen van Pullman zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met Latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Alle PullmanSilverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op een natuurlijke wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. De middenhoogte van alle Silverline matrassen is 24 centimeter, en worden met de hand in Nederland gemaakt. Verkrijgbaar in Standard en Firm.

De Pullman Silverline Royal matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met een Natuurlatex en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op een natuurlijke wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Verkrijgbaar in Standard en Firm.

Klik hier voor de Pullman matrassen 

Pullman boxsprings

Iedere Pullman boxspring is leverbaar in diverse maten en ook over de stof of kleur hoeft men niet wakker te liggen, de Pullman stoffencollectie is zeer uitgebreid. 

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort. De boxsprings hebben een aangename hoogte (Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm) en zijn voorzien van een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt jouw lichaam een perfecte ondersteuning. Maar ook als je niet slaapt is de boxspring een aanwinst voor jouw slaapkamer. Met dank aan de ruime collectie stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl. Ook zijn er rijke details zoals dubbelnaads stikwerk. De Pullman boxsprings zijn te combineren met alle hoofdborden, matrassen en topmatrassen uit de Pullman collectie.

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik kun je moeiteloos de perfecte lighouding vinden. De verstelbare boxsprings hebben een comfortabele hoogte en veren van rand tot rand. Zo heeft u op elke plek in bed dezelfde, hoogwaardige ondersteuning.

Klik hier voor de Pullman boxsprings. 

Pullman comforttoppers

De instaptopper is de Silverline Comforttopper met een kern van Comfortschuim en een afdekking van Comfortfill. Inclusief stretch afwerking en Sensity behandeling op een doorgestikte hoes. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Comfortschuim kan worden uitgevoerd in een splitvariant.

De Silverline Comforttopper Latex is voorzien van een Latex kern en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Latex kan worden uitgevoerd in een splitvariant.

De Pullman Goldline Comforttopper Natuurlatex beschikt over een Natuurlatex kern en een afdekking van natuurlijke materialen zoals wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Met een prachtige genopte afwerking en damast. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. Ook kan de Goldline Comforttopper Natuurlatex worden uitgevoerd in de handige splitvariant.

De Pullman Goldline Comforttopper Pocket is de meest luxueuze topper uit de Goldline collectie. De kern is voorzien van een Advanced Pocket interieur met Natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen zoals wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Met een prachtige genopte afwerking en damast. De hoogte is ongeveer 12 centimeter. Ook kan de Goldline Comforttopper Pocket worden uitgevoerd in de handige splitvariant. 

Voor regio Rotterdan zijn wij Pullman dealer, bezoek onze mooie Pullman shop. 

805