Tempur nasa_new.png

Het verhaal van Tempur

Tempur werd ontwikkeld door de NASA® in de jaren 70 van de vorige eeuw om astronauten tijdens de lancering te beschermen en te ondersteunen. De slaaponderzoekers van Tempur beseften het potentieel van dit revolutionaire materiaal en waren de eersten die wereldkundig maakten. Sindsdien maken ze matrassen en kussens, met als doel om de slaap van onze klanten wereldwijd te transformeren. Tempur materiaal is ongeëvenaard. Tempur het originele traagschuim reageert op de warmte, vorm en het gewicht van jouw lichaam terwijl het zich constant aan je aanpast en je gepersonaliseerde ondersteuning en comfort biedt, vanaf het moment dat je gaat liggen totdat je weer opstaat.

De Tempur producten zijn getest om lang mee te gaan, zodat je elke nacht en jarenlang kunt genieten van uitstekende, compromisloze nachtrust.

  • Jarenlang streng getest, dat wordt alleen verwacht van een Tempur
  • Trots op het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen- en certificaten
mt_tempur_sensation_lux_cool_sfeer.jpg

Onze Tempur collectie

Matrassen Tempur Original. Bij elk matras uit de Tempur Original collectie gebruikt Tempur materiaal, dat reageert op de temperatuur, de vorm en het gewicht van jouw lichaam, zelfs als je 's nachts beweegt, waardoor je een matras heeft die altijd perfect bij je past, ongeacht hoe je slaapt. De Original matrascollectie bestaat uit 3 types: De Original Prima, Original Supreme en de Original Elite.

Matrassen Tempur Sensation. Elke Sensation matras is voorzien van een unieke constructie die gebaseerd is op twee soorten Tempur materiaal.Tempur Dynamic Support materiaal voor bewegingsgemak en extra stevigheid; en Tempur materiaal voor flexibiliteit en comfort in de laag die zich het dichtst bij jouw lichaam bevindt. De Sensation matrascollectie bestaat uit 3 types: De Sensation Prima, Sensation Supreme en de Sensation Elite.

Matrassen Tempur Cloud. Ondersteunend en zacht. De Tempur Cloud collectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. Tempur Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van Tempur Extra Soft materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke Tempur materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van jouw lichaam.De Cloud matrascollectie bestaat uit 3 types: De Cloud Prima, Cloud Supreme en de Cloud Elite.

Bedbodems Tempur Premium Flex. De Tempur Premium Flex is gemaakt van flexibele schotelelementen met een open, honingraatvormige structuur voor optimale ventilatie. Samen met de Tempur matras een perfecte combinatie. De oranje schouderzone bevat een extra veerelement voor meer comfort. Elke schotel is appart in te stellen in soft, medium of stevig. Zo kan je de Tempur Premium Flex bedbodem helemaal afstellen naar jouw wensen. Klik hier voor de Tempur bedbodems. 

Tempur Relax bedden. Met het Tempur Relax bed biedt Tempur niet alleen een goede nachtrust maar ook een perfect oplossing voor uw slaapkamer. Maak een keuze uit de diverse hoofdborden, pootsets, kleuren stof en lederlook en creëer uw favoriete bedombouw. 

Tempur Hoofdkussens. De hoofdkussencollecrie van Tempur kunnen we verdelen in twee soorten. De comfort kussens en de ergonimische kussens. Het assortiment comfort kussens bestaat uit kussens met een klassieke vorm met variërende stevigheid. Elk hoofdkussen is voorzien van Tempur-technologieën voor langdurige ondersteuning en perfect comfort, zoals een gewoon kussen niet altijd kan bewerkstelligen. Elk hoofdkussen behoudt zijn vorm, iedere nacht weer, voor een betere nachtrust.

De ergonomische kussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. Al onze ergonomische hoofdkussens zijn voorzien van de Tempur technologie, zodat ze zich naar jouw lichaam vormen, jouw hoofd en nek omsluiten en alle ongemakken wegnemen.

Ease by Tempur 

Ontdek EASE™, het nieuwe en complete TEMPUR® bed dat je de volgende werkdag al in huis kunt hebben. Het bed bestaat uit een matras, een lattenbodem, een bedframe incl. poten en een hoofdbord.

Het hele bed kan zonder gebruik van gereedschap binnen 5 minuten worden gemonteerd, met behulp van ons unieke en gepatenteerde poten-systeem dat een snelle montage mogelijk maakt en een ongeëvenaarde stabiliteit van het bedframe garandeert. Zo kun je direct genieten van het ultieme TEMPUR® comfort.

De matras heeft een 'medium' gevoel, waardoor het de meeste slapers aanspreekt.

Klik hier om direct te bestellen.

Als grootste Tempur dealer van Barendrecht bieden wij ruime collectie Tempur producten.

806