alexander_slapen_beddenzaak_regio_rotterdam

Ons verhaal 

Waar ga je voor bij de keuze van een nieuwe slaapkamer? De laagste prijs? Een mooie vormgeving? Alexander Slapen gaat voor een goede nachtrust. Natuurlijk, wij presenteren de mooiste bedden van toonaangevende merken en hebben ronduit scherpe prijzen... maar we gáán voor jouw nachtrust. Want alleen als je beter slaapt en goed uitrust heb je meer plezier van je nieuwe bed.

Alexander Slapen is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar in de regio Rotterdam gevestigd is. De familie Seip en medewerkers zijn niet alleen ervaren adviseurs, ze zijn ook sterk betrokken bij jouw vragen en wensen. "Wij rusten pas als jij lekker en gezond slaapt" is niet voor niets één van onze motto's. Kom dat maar eens ervaren in onze showroom, waar we uitgebreid de tijd voor je nemen. Bij ons krijgt je persoonlijk contact en geven wij je advies op maat. Want het kiezen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing die je niet zomaar even neemt. Slapen doen we immers gemiddeld van ons leven.

Onze zekerheden:

SLAAPGARANTIE
Een slaapsysteem is volstrekt persoonlijk en daarom voor jouw nachtrust van het grootst belang. Mocht het product niet aan je verwachtingen voldoen dan zoeken we in overleg naar een passende oplossing.

ADVIES OP MAAT
Lig je wel comfortabel en krijgt jouw lichaam de juiste ondersteuning? We luisteren naar jouw wensen, stellen vragen en bieden vervolgens een passende slaapoplossing.

GECERTIFICEERDE SLAAPADVISEURS
Onze adviseurs zijn specifiek opgeleid om jou te helpen bij jouw keuze. Regelmatig volgen zij trainingen op gebied van productinnovaties, ergonomische aspecten en slaaptrends.

GRATIS CHECK-UP VAN JOUW BED
Voldoet jouw bed nog wel? Als slaapspecialist adviseren wij graag omdat wij als geen ander weten waar we op moeten letten. Maak gerust een afspraak voor een beoordeling bij jouw thuis.

 

BEZORGEN EN MONTAGE VAN DE AANKOOP

Jouw aankoop wordt door onze partner Montrieurs bezorgd en indien nodig gemonteerd. Door jarenlang ervaring weten de mensen van Montrieurs  van de hoed en de rand. Na montage nemen zij het afval mee en bieden dit weer gescheiden aan. 

BEZOEK OP AFSPRAAK - HALEN EN BRENGEN
Ben je tijdens de reguliere openingstijden niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Wij maken graag tijd voor je op een moment dat het je beter schikt! Heb je geen vervoer of ben je slecht ter been? Wij zorgen ervoor dat je wordt gehaald en gebracht.

INNAME OUDE BED
Indien je niet in de gelegenheid bent jouw oude bed af te voeren, bieden wij je tegen betaling deze service. Bij levering van jouw nieuwe aankoop nemen we desgewenst in overleg gelijk de oude artikelen retour en zorgen voor een correcte afvoer.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet je zeker dat je bij een winkel bent waar we tot het uiterste gaan om jou 100% tevreden te stellen. 
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als je wilt weten hoe onze klanten dit hebben ervaren kun je onze reviews bekijken.

Neem de tijd voor een bezoek aan onze showroom en maak indien gewenst een afspraak. Wij laten jou alle mogelijkheden zien, voelen en beleven. Bel 010-4384163 om een afspraak te plannen. Mailen mag natuurlijk ook: info@slaapwel.nl

Tot ziens in onze showroom.

Harold-Jan en Hans Seip

Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op.

Boxspring Carpe Diem Harmano
190