Reacties en reviews van klanten

Hierbij wil ik u van harte bedanken voor de goede service die er is geleverd rondom de bezorging van mijn prachtige Auping bed.

De mannen die het bed hebben bezorgd waren vriendelijk en echt heel behulpzaam en netjes, alle rommel is meegenomen!

Eerst is er een aardige bezorger, hoofd van de afdeling bezorging, de situatie komen bekijken. Zo zijn er de juiste beslissing genomen hoe mijn bed naar boven te krijgen.

Dit is uitstekend gegaan, met behulp van een verhuislift is het oude bed afgevoerd en het nieuwe bed naar boven gekomen.

Terplekke alles behendig in elkaar gezet.

Ook hartelijk dank voor het gratis bekleden van het hoofdbord.

Het is prachtig geworden, er zit van een oud bed een mooie kersen houten rand omheen, t'is origineel en weer een iets anders. Deze had ik gevonden op een antiekmarktje in Frankrijk.

 

Kortom ,ik ben erg blij dat alles goed is gekomen.

En de service van uw kant,daar voor nogmaals mijn hartelijke dank.

Ik hoop nog lang van mijn heerlijke bed te mogen genieten.

Mevr. Westdorp uit Rockanje (Z-H):

"Grote klasse"

Ik wil mijn waardering uitspreken over de klantgerichte behandeling van Alexander Slapen. In de winkel ben ik op een professionele en vriendelijke manier door de verkoper geholpen. Hij nam alle tijd voor het advies onder het genot van een kopje koffie. De bezorging van de matrassen en het dekbed was een bevestiging van de fijne ervaring in de winkel. 2 mannen die zich keurig voorstellen, er netjes uitzien en de spullen professioneel naar boven brengen en op zijn plaats leggen. Grote klasse!


Fam. Lock uit Klaaswaal (Z-H):

"Niets dan lof"

Wij zijn erg tevreden over Alexander Slapen. Wij zijn op een fijne manier geholpen en zijn zeer tevreden over het bed dat ons geadviseerd is. Ook de levering hebben wij als heel prettig ervaren. De bezorgers zijn vriendelijke mensen. Wij hebben niets dan lof over Alexander Slapen.


Dhr. Van der Kooij uit Voorburg (Z-H):

"Erg blij"

Ik ben erg blij met m'n nieuwe Norma boxspring, ik slaap er erg fijn op. De boxspring is goed in elkaar gezet door de bezorgers. In de winkel ben ik prettig geadviseerd door een vriendelijke verkoper."

 


Fam. Bel uit Brandwijk (Z-H):

"Iedere morgen uitgerust uit bed"

Wij hebben een Tempur bed gekocht bij Alexander Slapen. De manier waarop we te woord zijn gestaan op de Wegwijsbeurs in Ahoy Rotterdam vonden wij erg positief. Iedere morgen komen wij uitgerust uit bed. Wij hebben fijne ervaringen  met Alexander Slapen. 

 


Fam. Zweistra uit Leerbroek (Z-H):

"Allemaal helemaal top geregeld"

Op de Wegwijsbeurs In Ahoy Rotterdam hebben wij Tempur gekocht bij Alexander Slapen. De verkoper, Harold, nam ondanks de drukte alle tijd voor ons. Hij heeft veel verstand van bedden en slapen. Hier zijn wij dik tevreden over. De levering verliep perfect en het bed slaapt heerlijk. Het is allemaal helemaal top geregeld door Alexander Slapen!

 


Dhr. Dumee en mevr. Weenink uit Rotterdam (Z-H):

"Snel gewend aan het nieuwe slaapgevoel"

Wij zij tevereden met onze nieuwe Norma boxspring en zijn snel gewend geraakt aan het nieuwe slaapgevoel. De aflevering en installatie zij naar onze tevredenheid uitgevoerd en ook het verkoopadvies van Malinda hebben wij als prettig ervaren. Wij zullen Alexander Slapen zeker bij andere aanbevelen. 

 


Fam. Den Toom uit Hoogvliet (Z-H)

"Blij met de nieuwe boxspring"

Wij hebben onlangs een nieuwe boxspring bij Alexander Slapen gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we door Kees geholpen zijn, de klantvriendelijkheid en de service. De boxspring werd keurig gemonteerd door aardige monteurs.


M. van Dijk uit Ouderkerk a/d IJssel (Z-H):

"Tevreden met de nieuwe matrassen"

Onlangs hebben wij twee nieuwe matrassen aangeschaft bij Alexander Slapen. De verkoper Hans heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop. De nieuwe matrassen bevallen uitstekend.


Fam. A.J. van Driel uit Oud-Beijerland (Z-H)

"Prima service"

Alexander Slapen, daar slapen ze niet! Prima en snelle service, er wordt betrokken door de verkopers/adviseurs meegedacht. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Dit is zoals je als klant behandeld wil worden. Hartelijk dank, Slaapwel!


Leanne de Waard uit Rhoon (Z-H):

"Topservice!"

Vooraf bij het uitgebreide advies van Marlize in de winkel. De nette service bij levering. Maar ook toen ik niet blij was met de keuze van het matras. Door de comfortgarantie kon ik het het Tempur-matras omruilen voor een zachter matras. Nu slaap ik heerlijk!


 De heer J.P. Dooren uit Hendrik Ido Ambacht (Z-H):

“De goede voorlichting trok ons over de streep”
 
“We waren al langere tijd op zoek naar een boxspring en hadden al meerdere slaapwinkels bezocht. Alexander Slapen kenden we nog niet. Ons viel de uitgebreide voorlichting op. Ze gingen uitvoerig in op de voor- en nadelen van de verschillende matrassen en bedden. Dat heeft ons over de streep getrokken om het bed daar te kopen. Dat het ook nog prima binnen ons budget paste was natuurlijk helemaal mooi. We hebben een elektrisch verstelbare boxspring aangeschaft, compleet met beddengoed. Het toeval wil dat ik een dag na aflevering aan mijn knie werd geopereerd. ’s Nachts moet ik met mijn been iets omhoog slapen, dus het komt goed uit dat we dit bed hebben! Wat me trouwens ook echt verbaasde was dat de verkoper Harold een paar dagen later belde om te vragen of alles naar wens was. Dat zie je niet vaak!”


Jannette van Dam uit Woudenberg (U):

"In twee nachten van nekklachten af"

"Eigenijk liep ik al heel wat jaren met vage nek- en schouderklachten rond. Niks ernstigs hoor, maar ik voelde het bijna iedere ochtend bij het opstaan. Dus toen we toe waren aan een nieuw bed zijn mijn man Jaap en ik naar Alexander Slapen gegaan. Harold Seip stelde eerst een flink aantal vragen en liet ons toen allerlei matrassen, toppers en kussen ervaren. We waren een paar uur bezig, maar toen kwam wel het voor ons beste bed eruit: een boxspring van Avek met een traagschuim topmatras. Na twee nachten was ik van de nekklachten af en ik denk dat het kussen daarbij ook een belangrijke rol speelt. Alexander Slapen is wat mij betreft een absolute aanrader. Deze mensen snappen echt hoe slapen in elkaar zit".                                          


Kijk hier voor meer reviews